Worshops/Kurs

I will be teaching “Cable Knitting Masterclass” and “Professional Finishing” at BARCELONA KNITS 18-19 November. For more information about the festival see: Barcelona Knits.


Kurs i Engelsk mønster- forståelse og skriving

Pris: Kr 1 400

Dato: Søndag 15. oktober 2023: 10-16

Lær å forstå engelske mønstre samt å skrive dem selv enten det er for å oversette egne oppskrifter eller kun til eget bruk. Hva forskjellen er mellom engelsk og amerikansk skrivemåte. Hvordan bruke maler fra for eksempel amerikanske «Interweave» til oppsett av mønsteret og hvordan regne om til tommer samt standard begrepene som brukes. Du vil lære hvordan skrive «worksheets» og øve på å skrive mønstre på engelsk.

Hvem: Dette kurset passer best for deg som er vant til å lese mønstre og har litt erfaring fra å lese engelske mønstre. Du må kunne gå i trapp siden studioet mitt er i første etasje mens stuen er i andre etasje. Vi bruker mitt bibliotek av strikke-bøker og blader.

Hvor: Ørje. Vi er hjemme i stuen og studio mitt i Ørje, ca. 1 time å kjøre fra Oslo (E18 mot Stockholm) og kun 12 minutter fra Töcksfors i Sverige.

Materialer og servering: Gavepakke med garn, oppskrift med mer er inkludert. Kaffe, te, juice og brus.

Lunsj er Kyllingform fra anerkjente https://sluseporten.no/bakergarden-cafe/ Bakergården Café i Ørje (avhengig av antallet påmeldte).

Antall plasser: 6.

Du trenger: Bærbar datamaskin eller nettbrett, notatbok, blyant og viskelær, eventuell mønster du ønsker å oversette og målebånd. Ta gjerne med strikketøyet også. Du må kunne gå i trapp. Har du noen spørsmål, så send meg en e-post.

Påmelding: Din påmelding registreres når vi mottar e-post fra deg med kontaktopplysninger. Svar sendes deg i løpet av få dager. Men først ved registrert betaling av kursavgift, er din plass på kurset garantert. Mail: linda@marveng-puckett.com

Helgekurs i Strikkedesign                                                                                                                          Pris: Kr 2 900

Dato: 7-8. oktober 2023

Lær å designe dine egne strikkeplagg, fra inspirasjon til ferdig plagg. Hvordan velge strikkemønstre, fasong, garn, egnede kanter og krager. Hvordan skrive et design forslag. Hvordan skrive mønstre og oppnå god passform enten du lager ditt eget eller følger mønstre fra andre designere. Det er helt essensielt å lære litt om forskjellige utregninger og planlegging for å lage et godt design. Vi følger ett av mine design fra begynnelse til slutt, slik at du lærer strikkedesign.

Hvem: Dette helgekurset passer best for deg som kan lese mønstre. Du må kunne gå i trapp siden studioet mitt er i første etasje mens stuen er i andre etasje. Vi bruker mitt bibliotek av strikkebøker og strikkcprøver.

lørdag: 10-16                                                                                                                                       søndag: 10-16

Hvor: Ørje. Vi er hjemme i stuen og studioet mitt i Ørje, ca. 1 time å kjøre fra Oslo (E18 mot Stockholm) og kun 12 minutter fra Töcksfors i Sverige.

Hotell: Nærmeste hotell er  Scandic Brennemoen ved Slitu i nærheten av Mysen, ca. 20 minutter å kjøre.

Materialer og servering: Gavepakke med garn og oppskrift med mer er inkludert. Kaffe, te, juice og brus. Lunsj er Kyllingform fra anerkjente Bakergården Café i Ørje.

Antall plasser: 6.

Du trenger: Garn, favoritt strikkepinner som er tilpasset garnet, notatbok, blyant og viskelær, kalkulator (på mobil) og målebånd. Du må kunne gå i trapp. Har du noen spørsmål, så send meg en e-post.

Påmelding: Din påmelding registreres når vi mottar e-post fra deg med kontaktopplysninger. Svar sendes deg i løpet av få dager. Men først ved registrert betaling av kursavgift, er din plass på helgekurset garantert. Vi tar forbehold om nok påmeldte på kurset. E-post: linda@marveng-puckett.com

Share