Invitation to Launch

Here is the invitation to all of you that are interested in knitting, and in the Oslo area, to the book launch on 16th February 18.00 at Cappelen Damm, Akersgata 47/49, Oslo. We are planning a fashion show with 2 models and a selection of the sophisticated, flattering and fashionable garments, a yarn shop stand by Nøstet Mitt offering fabulous yarns, see www.nostetmitt.no and an open Kafé Elling. It is a free event and I will sign books for sale. Do bring your knitting, if you want to, and sign up by e-mailing Liv Grønback by 14th February at liv.gronback@cappelendamm.no I hope to see you there for an inspirational evening, but if you are not able to come I will post about it and include photos from the event! Welcome!

Share

4 thoughts on “Invitation to Launch

 1. Hei Linda Marveng!
  Jeg har kjøpt boken din og er så imponert over alle de flotte strikkeplaggene (og modellene). Spesielt har jeg forelsket meg i den røde boleroen i Mostly Merino garn med farge October. Hvor får jeg tak i dette garnet? Hvis ikke, har du forslag på en annen garnsort som vil passe?
  Hilsen Sissel Stokland Jørgensen, Dyrøy i Troms fylke.

  • Takk skal du ha! Garnet kan du kjøpe ved å maile info@mostlymerino.com, se http://www.mostlymerino.com, jeg foreslår at du bestiller ‘samples’ først slik at du får testet garnet og sett alle fargene det finnes i. Jeg har ikke oppgitt et alternativ garn nettopp fordi flettene blir langt flatere i ett annet garn som f.eks Rauma Finull eller Hifa Huldra Kamgarn fordi det ikke er noe mohair i dem – så jeg anbefaler deg å strikke en prøvelapp slik at du ser hvordan de blir hvis du velger ett annet garn enn Mostly Merino Light Sportweight. Lykke til!

 2. hei.

  jeg har tenkt å strikke den røde boleroen, men mostlymerino.com er nedlagt så jeg lurer på om du vet hvor jeg kan få tak i garnet, eller om et godt alternativ

  vennlig hilsen Vigdis

Comments are closed.